top of page
Hide and Seek

CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR D'EDUCACIÓ INFANTIL

FP Illes Balears RGB - PETIT.png
Financiacion -nou
SEPIE_erasmus_plus.gif

ERASMUS+ Formació Professional

EXPERIÈNCIES

A continuació vos presentam les possibles destinacions amb informació general de les diferents escoletes amb acord Erasmus i les experiències d'alumnat d'anys anteriors que han realitzat les seves pràctiques.

ITÀLIA - ARGENTA

Nido Dalí i Gaudí

Curs 2022-2023. Aquesta experiència de poder realitzar les pràctiques a Itàlia, ha estat per jo una de les millors experiències de la meva vida. He pogut aprendre molt observant i interactuant dia a dia, sobre la seva metodologia i sobretot entendre els infants. És a dir, gràcies a la metodologia d'aquesta escoleta he après quins comportaments he de tenir jo com educadora davant els infants en qualsevol situació.

Curs 2023-2024. Aquest tres mesos en els que no hem parat, hem viatjat, hem fet feina, hem fet treballs, ens hem divertit, hem menjat pizza, hem sortit de festa i hem plorat. No ens ha donat temps de descansar. Entre tot això ha estat una experiència que mai oblidaré. Conèixer aquesta nova metodologia m’ha servit pel meu futur professional, ja que he aprés que una bona estètica i estructura són imprescindibles per a incitar als infants.

MARTA JOFRE 1
Foto amb tot l'equip docent
Foto de festa
Proposta individual Neus
Foto del PAI
Foto de viatge al parc d'atraccions

ITÀLIA - PARMA

Nido Brucoverde

Curs 2023-2024. 

ALUMNA 1. Estic molt contenta d'haver donat la passa de partir fora a fer les pràctiques, ja que tot i tenir molts dubtes i pors a l'inici, ara puc dir que ha estat una experiència molt guapa i enriquidora, on he après molt i he crescut com a professional i com a persona. 

Des del primer dia vaig ser molt ben rebuda, i ha estat un lloc on m'he pogut sentir com a casa. 

Tant les educadores com els infants m'han ensenyat i deixat aprendre, i l'observació m'ha ajudat a posar en pràctica tots els coneixements que tenia i que he anat veient. 

ALUMNA 2.

Participar en el programa Erasmus, ha estat una experiència molt enriquidora i transformadora, es veritat que a l’inici hem va costar un mica a causa de que l’adaptació va ser un repte, ja que era una rutina diferent, un nou idioma, no coneixia a casi ningú... No obstant això, amb el temps i la paciència, vaig poder trobar un lloc i hem vaig sentir com a casa. 

L'entorn acollidor de l'escola infantil amb els infants i gràcies a el personal educatiu van fer que cada dia fos més agradable. Vaig aprendre molt sobre les metodologies educatives italianes i la importància de la immersió cultural en l'ensenyament. Aquesta experiència no només va enriquir els meus coneixements professionals, sinó que també em va permetre créixer personalment. La ciutat de Parma, amb la seva rica història i vibrant cultura, es va convertir en una segona llar, fent que la meva estada fos inoblidable. 

Nido Brucoverde
Festa final de curs
Equip docent Nido
Visita Pisa Pequeño
Giardino infants 0-2 anys
Giardino Ducale. Parma Pequeño
Implementació proposta Mariona Pequeño

SUÈCIA - ESTOCOLM

Imagination International
Preschool Solna

Curs 2023-2024. 

ALUMNA 1. Haver pogut tenir l'oportunitat de realitzar les pràctiques a Suècia, ha estat una experiència increïble, que m'ha brindat l'oportunitat d'aprendre com funciona una escoleta en un altre país, m'ha aportat molt de coneixement per al meu futur tant professional com personal, també he pogut aprendre el dia a dia en una escoleta, i he pogut observar i aplicar tots aquests coneixements que he donat durant els dos anys. 

A més de tota la meravellosa experiència en l'escoleta, anar-me'n d'Erasmus ha estat una gran oportunitat per a conèixer un altre país, fer amics, viatjar, etc. 

ALUMNA 2. Tenir l'oportunitat d'anar-me'n de Erasmus i fer les meves pràctiques a Suècia ha estat una de les millors experiències que podria haver tingut. M'ha ajudat a créixer tant a escala personal com professionalment, he pogut consolidar tots els coneixements vists durant aquests dos anys d'FP. Ha estat increïble poder veure i experimentar com és el dia a dia en una escoleta i a més poder entendre i aprendre de com funcionen especialment a Suècia. 

D'igual manera que he crescut com a futura educadora, aquesta experiència també m'ha brindat moltes experiències úniques coneixent un país diferent i gent meravellosa. 

no oblideu visitar Returnpunkt, un ventall de possibilitats per a realitzar el PAI

Image (4)
image-20240528-122142-cb81034f (1)
7. Aula Humlorna
image-20240523-073946-2bd4389b
7. Aula Myrorna
image-20240515-110515-ee68cea6
1. Aula Humlorna
2. Aula Humlorna
bottom of page