top of page
arton5213.png

Our Work

arton5213.png

El centre ha realitzat una aposta molt forta per la robòtica i la formació de l'lumnat en la competència STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) Un equip de professorat interdisciplinar dissenya els diferents projectes i planteja reptes tecnologics a l'alumnat de 2n, 3r i 4t d'ESO. En el desenvolupament d'aquest projectes s'empren una varietat de tecnologies digitals, programaris i recursos específics de robòtica. La metodologia emprada al aula es activa i integradora on l'alumnat és el protagonista del seu propi aprenentatge i el professorat té un paper de guia del procés. A continuació s'exposa les tecnologies digitals que s'utilitzen i el projectes en els quals participa el centre.

Copy of 25893167587_4b0b2b3cd7_o.jpg

01

First Lego League 

El nostre centre ha participat en la competició de robòtica First Lego League(FLL) en diferents edicions tant a nivell autonòmic com estatal. En cada edició es planteja un repte cientific tecnològic i els alumnes han de dissenyar un projecte científic donant solució a aquest repte. 

02

Retotech

El centre participa cada any en el concurs RETOTECH què és un projecte d'innovació educativa basat en el desenvolupament de projectes tecnològics a través de diferents tècniques de robòtica, programació i creació d'apps. El centre va guanyar el premi al millor projecte al curs 2020-21

03

Projectes STEM a l'ESO

A 2n i 3r d'ESO els alumnes tenen una matèria de 4 hores setmanals on es desenvolupen diferents projectes d'STEM

PROJECTES STEM 2n ESO

  1. Disenya el teu propi videojoc amb scratch!!

  2. Ma robòtica: rehabilitació de l'ICTUS.

  3. Escola 42 : Projecte d'autoaprenentatge de robòtica, creació de aplicacions móvils i impressió 3D.

PROJECTES STEM 3r d'ESO

  1. Disenya una maqueta d'un Skate Park amb impressió ·3D.

  2. Resolució nde reptes amb el robot LEGO SPIKE PRIME..

  3. METAVERSO: com evolucionarà la tecnologia?

bottom of page