top of page

Nuestro trabajo

En la convocatòria de 2021 el nostre centre va ser seleccionat per participar en el programa del Ministeri d'Educació que promou la agrupació de centres educatius de diferents comunitats autònomes per implantar un projecte inclusiu i innovador comú.

El projecte s’ha presentat juntament amb l’IES Galeon (Adeje, Santa Cruz de Tenerife) i duu com a títol: “Navegant cap a la transformació educativa. Un enfocament de col·laboració entre centres insulars”.

 

Objectius del projecte:

OB1. Avançar en el pla de digitalització del centre i en la millora de la competència digital del professorat i de l' alumnat.

OB2. Millora de la capacitació del professorat i del seu desenvolupament professional que condueixi a la millora de la pràctica docent en favor dels estudiants.

OB3. Fomentar la igualtat d' oportunitats entre l' alumnat. Millorar la seva formació, capacitació i possibilitats d' èxit escolar, la seva sensibilització intercultural i integració social i la seva autoestima.

OB4. Fomentar hàbits de vida saludables i responsables entre l' alumnat.

OB5. Realitzar una transferència activa en els centres a través de la difusió dels materials, eines i aprenentatges realitzats.

OB6. Fomentar les vocacions científiques en l' alumnat realitzant i compartint projectes STEAM

PROJECTE AGRUPACIÓ DE CENTRES

ace.png.png
escudo-mefp.gif
logo.jpg

01

Visita de L'IES Galeón 27-01-22

Aquesta setmana hem tingut la visita de dos professors de l’IES Galeon, Salvador i Tomás. Han estat dies molt intensos, ja que hem intentat fer de bons amfitrions fent diferents activitats: 

 • Mantenir reunions per organitzar els diferents viatges del Programa per al  curs 2021-2022, sobretot el viatge que anirà alumnat. 

 • Anar d’excursió per la Serra de la Tramuntana, excursió que després el nostre alumnat es prepararà i estudiar per a quan venguin els alumnes de l’IES Galeon.  

 • Visitar les instal·lacions del centre i fer observació de bones pràctiques (STEM-projecte Disseny d’un Skatepark, Club de debat, projectes de Geografia 

 • Explicar els diferents projectes que duu en marxa l’IES Antoni Maura (ludoteca, unitats competencials de Matemàtiques, formació de professorat, coordinació de coeducació i convivència) 

 • Berenar coses típiques mallorquines. 

02

Premi al projecte 28-01-2022

La comunitat educativa de l'IES Antoni Maura, estem d’enhorabona, perquè el Ministeri d'Educació i Formació Professional ens ha concedit un premi pel nostre projecte educatiu en el qual es fomenta la promoció de la inclusió i la innovació educativa. 
 
La particularitat és que aquests projectes estan desenvolupats per agrupacions de centres públics de diferents comunitats autònomes. 
 
El projecte l’ha presentat l’IES Antoni Maura (Palma, Illes Balears) juntament amb l’IES Galeon (Adeje, Santa Cruz de Tenerife) i duu com a títol: “Navegant cap a la transformació educativa. Un enfocament de col·laboració entre centres insulars”. 

 
Des del Ministeri d'Educació i Formació Professional ens anima a seguir amb la  tasca d'educar i a continuar participant en pròximes convocatòries, al mateix temps que difondre les nostres experiències a altres centres. 

 

Notícia: El Ministeri premia 30 projectes desenvolupats per agrupacions de 105 centres per a promoure la inclusió i innovació educatives: 

 

Enllaç: https://www.educacionyfp.gob.es/prensa/actualidad/2022/01/20220128-agrupacionescentros.html 

03

Visita a L'IES Galeón 21-02- 2022

Del 21 al 25 de febrer dos professores de l’IES Antoni Maura, na Laura Monzó  i Cristina Olivares,  han anat a visitar l’IES Galeon (Adeje).

 

Allà han pogut gaudir de l’hospitalitat del claustre, conèixer una illa meravellosa, gaudir de menjars boníssims i aprendre del professorat i equip directiu de l’IES Galeon. 

 

També hem fet la selecció de l’alumnat que podrà gaudir d’aquesta experiència i preparar les georrutes. En arribar a Palma donarem la bona notícia! 

04

Visita  a L'IES Galeón abril 

Durant la setmana del 25 al 29 d’abril tres professors de l’IES Antoni Maura (Miquel, Maria i Maria Antònia) amb quatre alumnes (Héctor, Nuria, Silvia i Miriam) han estat de visita a l’IES Galeon (Adeje). Allà a part de viure com és el dia a dia a l’IES Galeon, també han visitat el Monte del Agua i han gaudit de l’illa de Tenerife. 

04

Visita de L'IES Galeón maig 2022

Durant tota aquesta setmana hem tingut la visita de dos professors de l’IES Galeon (Alejandro i Fran) i de 4 alumnes (Martina, Íker, Vicky i Pranei) de 3r d’ESO. Durant tota aquesta setmana hem realitzat: 

 • Visita per les instal·lacions del centre. 

 • Observació de bones pràctiques. 

 • Explicació dels diferents Programes que té en marxa el centre: Projecte PROA, Projecte Erasmus, Xarxes socials, Projecte Coeducació i Pla de formació). 

 • Taller de cuina dins el projecte interdisciplinari: “ Maura xef”. 

 • Georruta per la Serra de la Tramunta. 

 • Taller de creació de lletra i videoclip contra LGTBIfòbia. 

 • Molta cohesió entre professorat i alumnat amb diferents activitats: dinars al centre i visita guiada pel centre de Palma. 

 

 

 

Commemorant el dia de l’homofòbia, transfòbia i bifòbia estrenam el vídeo realitzat conjuntament l’alumnat de l’IES Antoni Maura i l’IES Galeon (Adeje)  

05

Vídeo contra l'homofòbia

Todos los videos

Todos los videos

Mirar ahora
bottom of page