top of page

lun, 27 may

|

Palma

Acte d'Inauguració del 50 aniversari

Acte d'Inauguració del 50 aniversari
Acte d'Inauguració del 50 aniversari

Horario y ubicación

27 may 2024, 17:30 – 19:30

Palma, Carrer del Perú, 4, Llevant, 07007 Palma, Illes Balears, España

Invitados

Acerca del evento

La celebració del 50è aniversari de l'IES Antoni Maura es commemora amb un esdeveniment singular que inclou una sèrie d'activitats acuradament seleccionades per honorar la rica història d'aquest emblemàtic centre educatiu. L'acte d'inauguració és el preàmbul d'una jornada memorable que promet una immersió profunda en el llegat i el futur de l'institut.

L'esdeveniment s'inicia amb una visita guiada per l'exposició "50 anys d'història. Un viatge per les dècades", que és el cor de la celebració. Aquesta exposició és un meticulós desplegament que abasta l'evolució del centre al llarg de les diferents dècades, permetent als visitants explorar la trajectòria de l'institut des de la seva fundació fins al present. La mostra és excepcionalment rica en contingut, incloent una varietat d'aspectes culturals, evolucions en el sistema educatiu, documentació oficial, objectes significatius, i revistes que han marcat els fitons de l'institut al llarg dels anys. Aquesta retrospectiva no només posa de relleu els canvis en l'entorn educatiu, sinó que també reflecteix les transformacions socials i culturals que han tingut lloc al llarg dels anys.

A continuació, la jornada s'enriqueix amb una conferència impartida per l'arquitecta Laura Gili i un responsable de la Conselleria d'Educació, que es centra en l'evolució de l'edifici que alberga a l'IES Antoni Maura i discuteix els plans per a la seva futura remodelació. Aquesta conferència promet ser una fascinant exploració de l'arquitectura de l'institut, proporcionant insights sobre com el disseny i la infraestructura educativa poden influir en l'aprenentatge i l'experiència estudiantil. La ponència de l'arquitecta Gili no només abordarà els aspectes tècnics i estètics de la remodelació, sinó que també reflexionarà sobre com aquests canvis s'alienen amb les necessitats educatives contemporànies i la visió de futur per a l'institut.

Aquest acte d'inauguració, per tant, no és només una celebració dels èxits passats, sinó també una mirada cap al futur, destacant la importància d'adaptar-se i evolucionar en resposta als canvis educatius i culturals. És una invitació a la comunitat educativa i al públic en general a reconnectar amb la història de l'institut i a participar activament en la seva contínua evolució.

Entradas

  • Acte d'innauguració.

    La venta finaliza el: 26 may, 19:30
    0,00 €

Total

0,00 €

Compartir este evento

bottom of page