CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR D'EDUCACIÓ INFANTIL

FP Illes Balears RGB - PETIT.png

Tens la possibilitat de cursar a distància els estudis de Tècnic/a Superior en Educació infantil, amb la Plataforma de FP a distància Illes Balears.

La durada mínima del cicle a distància és de 2 cursos i 1 quadrimestre en el 3r curs. A distància es poden cursar 11 mòduls (anuals) i, una vegada superats, s'accedeix als mòduls presencials FCT i PAI (1 quadrimestre).

Preu per mòdul: 10 euros (curs 2021-22)

MODALITAT A DISTÀNCIA

CURS 2021-2022

Per accedir a la Plataforma FP a distància, l’alumnat disposarà d’un codi d'usuari i contrasenya personal, facilitat per la secretaria de l’IES Antoni Maura, enviat per SMS o correu electrònic, el dia d'inici del curs. Cal seguir totes les instruccions per activar l'accés correctament.

 

L'alumnat del curs anterior utilitzarà les mateixes credencials per al curs actual, així com l'alumnat que ja disposi de credencials per accedir al GESTIB (com pares i mares d'alumnat), treballi al servei de la CAIB o estigui inscrit a borsins de treball de la CAIB. En aquests casos cal actualitzar la contrasenya a l'inici de curs accedint a la pàgina: https://www.caib.es/Intranet/canviapassword.do

120 places per mòdul

    Més informació:  Usuari i contrasenya

​Coordinació: Alicia Luque

contacte: aluque@iesamaura.org

Secretaria del centre:​

Telèfon: 971242034

Atenció presencial: dll-dv de 9-13h. dj 9-19h.

Correu: oficines@iesamaura.org


CURS 2022-23
Procediment d'admissió i calendari pendent de publicació

La modalitat a distància va dirigida sobretot a aquelles persones que, per diferents raons, no poden cursar la formació en el centre educatiu i en la modalitat presencial. Els principals avantatges són la flexibilitat en l'horari i lloc d'estudi, i l'autonomia en l'aprenentatge i el seguiment per part d'un/a tutor/a.

A més, l'estructura modular permet que cada estudiant pugui decidir el nombre de mòduls que cursarà cada any (dins els límits que estableix la normativa) en funció de les seves necessitats, interessos i disponibilitat.