Tens la possibilitat de cursar a distància els estudis de Tècnic/a Superior en Educació infantil, amb la Plataforma de FP a distància Illes Balears.

La modalitat a distància va dirigida sobretot a aquelles persones que, per diferents raons, no poden cursar la formació en el centre educatiu i en la modalitat presencial. Els principals avantatges són la flexibilitat en l'horari i lloc d'estudi, i l'autonomia en l'aprenentatge i el seguiment per part d'un/a tutor/a.

A més, l'estructura modular permet que cada estudiant pugui decidir el nombre de mòduls que cursarà cada any (dins els límits que estableix la normativa) en funció de les seves necessitats, interessos i disponibilitat.

MODALITAT A DISTÀNCIA

  • Termini per sol·licitar convalidacions de mòduls: del 29 de setembre al 13 d'octubre de 2020

  • Anul·lació voluntària de mòduls per part de l'alumnat: fins 16 d'octubre de 2020

​Coordinació: Alicia Luque

contacte: aluq@iesamaura.net

INFORMACIÓ D'ACCÉS A LA PLATAFORMA CURS 2019-20

NOU!

Durant l'estiu la Direcció General de Formació Professional (Conselleria d'Educació i Universitat) procedirà a l'actualització de la Plataforma Virtual d'Ensenyament de FP a distància. Per aquest motiu les aules virtuals es tancaran a partir del 30 de juny.

Les informacions relatives a admissió i matrícula, així com altres d'interès, es publicaran a la pàgina web de FP (Conselleria) i en aquesta pàgina a principis de setembre.

Informació sobre usuari i contrasenya

 

 

971 24 20 34