Tens la possibilitat de cursar a distància els estudis de Tècnic/a Superior en Educació infantil, amb la Plataforma de FP a distància Illes Balears.

La modalitat a distància va dirigida sobretot a aquelles persones que, per diferents raons, no poden cursar la formació en el centre educatiu i en la modalitat presencial. Els principals avantatges són la flexibilitat en l'horari i lloc d'estudi, i l'autonomia en l'aprenentatge i el seguiment per part d'un/a tutor/a.

A més, l'estructura modular permet que cada estudiant pugui decidir el nombre de mòduls que cursarà cada any (dins els límits que estableix la normativa) en funció de les seves necessitats, interessos i disponibilitat.

MODALITAT A DISTÀNCIA

120 places per mòdul

AVÍS: Les persones que no hagin realitzat el tràmit telemàtic per sol·licitar plaça poden dirigir-se a la secretaria de l'IES Antoni Maura, a partir del 27 de setembre, per comunicar les seves dades i ser incloses a la llista d'espera. Horari d'oficines: dilluns a divendres de 9 a 13h. i dijous de 9 a 19h.

S'oferiran les places que restin vacants a les persones en llista d'espera fins 29 d'octubre.

 

​Coordinació: Alicia Luque

contacte: aluq@iesamaura.net

INFORMACIÓ D'ACCÉS A LA PLATAFORMA

Les dades d'accés s'enviaran per SMS a partir deL 4 d'octubre.

L'alumnat matriculat a partir del 2 d'octubre disposarà de les dades d'accés en aproximadament 1 setmana després de la data efectiva de matrícula.

 

Més informació sobre usuari i contrasenya

971 24 20 34