top of page

CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR D'EDUCACIÓ INFANTIL

FP Illes Balears RGB - PETIT.png

Tens la possibilitat de cursar a distància els estudis de Tècnic/a Superior en Educació infantil, amb la Plataforma de FP Virtual Illes Balears.

La durada mínima del cicle en modalitat virtual és de 2 cursos i 1 quadrimestre en el 3r curs. A distància es poden cursar 11 mòduls (anuals) i, una vegada superats, s'accedeix als mòduls presencials FCT i PAI (1 quadrimestre).

Preu per mòdul: 10 euros

MODALITAT VIRTUAL - A DISTÀNCIA

CURS 2022-23
Inici del curs: 10 d'octubre de 2022
Procediment i calendari complet del procés

Gestió de convalidacions

Anul·lacions i renúncies de mòduls


NOU! Procés d'admissió (mòduls vacants, només per a persones que no han participat en el procés d'admissió): 

A partir del 10 d'octubre i fins 31 d'octubre es pot sol·licitar l'admissió, enviant un correu a: oficines@iesamaura.org indicant nom i llinatges complet, DNI, correu, telèfon i mòduls que es sol·liciten. No cal adjuntar els requisits d'accés si la titulació és de centres educatius de la CAIB a partir de 2001.

Les persones sense mòduls reservats (o en part) en el procés ordinari: del 10 al 31 d'octubre rebran un correu, informant de les places vacants per matricular-se (o ampliar matrícula) dels mòduls sol·licitats o altres no sol·licitats.

 

ACCÉS AMB USUARI I CONTRASENYA GESTIB

    Més informació:  Usuari i contrasenya

​Coordinació: Alicia Luque

​Correu: aluque@iesamaura.org

Secretaria del centre:​

Telèfon: 971242034

Atenció presencial: dll-dv de 9-13h. dj 9-19h.

Correu: oficines@iesamaura.org

La modalitat a distància va dirigida sobretot a aquelles persones que, per diferents raons, no poden cursar la formació en el centre educatiu i en la modalitat presencial. Els principals avantatges són la flexibilitat en l'horari i lloc d'estudi, i l'autonomia en l'aprenentatge i el seguiment per part d'un/a tutor/a.

A més, l'estructura modular permet que cada estudiant pugui decidir el nombre de mòduls que cursarà cada any (dins els límits que estableix la normativa) en funció de les seves necessitats, interessos i disponibilitat.

bottom of page