Tens la possibilitat de cursar a distància els estudis de Tècnic/a Superior en Educació infantil, amb la Plataforma de FP a distància Illes Balears.

CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR D'EDUCACIÓ INFANTIL

MODALITAT A DISTÀNCIA

CURS 2020-21

Normativa modalitat a distància

Tríptic informatiu FP a distància Illes Balears

​Preguntes freqüents sobre FP modalitat a distància

Guia bàsica de funcionament Plataforma FP a distància

Calendari d'admissió i matrícula curs 2020-21 

NOU! Sol·licitud de places vacants octubre 2020

Les persones que no van realitzar el tràmit telemàtic per a l'admissió poden contactar, a partir del 5 d'octubre, amb la secretaria del centre, per comunicar les seves dades i ser incloses a la llista d'espera de mòduls vacants. S'oferiran mòduls vacants fins 30 d'octubre via sms o e-mail.

971242034 (9-13h.) oficines@iesamaura.org

NOU! Llista d'espera de mòduls no reservats

L'alumnat amb mòduls no reservats a la llista definitiva queda en llista d'espera. Durant tot el mes d'octubre, secretaria contactarà amb l'alumnat via sms o e-mail per oferir mòduls vacants d'acord a la puntuació obtinguda a la baremació. No s'ha de fer nova sol·licitud.

Places per al curs 2020-21:  120 places per mòdul

Inici de curs: 5 d'octubre de 2020

ACCÉS A LA PLATAFORMA

NOU! L'alumnat que ampliï matrícula i alumnat nou que es matriculi de mòduls vacants podrà accedir als nous mòduls en 4-5 dies després de matricular-se.

 

Les credencials d'accés (usuari i contrasenya) s'envien durant la primera setmana, l'alumnat que ja disposa de credencials de cursos anteriors, per ser usuari GESTIB o altres de CAIB,  pot accedir-hi amb les mateixes credencials.

 

En cas d'incidències en l'accés contactau amb coordinació.

Bon curs!

Més informació:

 

Usuari i contrasenya

​Coordinació: Alicia Luque

contacte: aluque@iesamaura.org

  • Termini per sol·licitar convalidacions de mòduls: del 29 de setembre al 13 d'octubre de 2020

  • Anul·lació voluntària de mòduls per part de l'alumnat: fins 16 d'octubre de 2020

La modalitat a distància va dirigida sobretot a aquelles persones que, per diferents raons, no poden cursar la formació en el centre educatiu i en la modalitat presencial. Els principals avantatges són la flexibilitat en l'horari i lloc d'estudi, i l'autonomia en l'aprenentatge i el seguiment per part d'un/a tutor/a.

A més, l'estructura modular permet que cada estudiant pugui decidir el nombre de mòduls que cursarà cada any (dins els límits que estableix la normativa) en funció de les seves necessitats, interessos i disponibilitat.

971 24 20 34